IHC Control

LK IHC Control er el-installationen, som giver nye dimensioner af sikkerhed, komfort og fleksibilitet i hjemmet

Hvad får jeg?

LK IHC Control er el-installationen, som giver nye dimensioner af sikkerhed, komfort og fleksibilitet i hjemmet. LK IHC Control kan programmeres til at styre lys efter individuelle behov og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner og lys scenariefunktioner.


Med IHC Control får du også et alarmkoncept, der indeholder alarmering i forbindelse med røg og ved indbrud.


IHC Control giver dig også komfort i hverdagen på flere måder. Lyset tænder, når alarmen deaktiveres, og slukker igen når alarmen aktiveres. Du kan styre lyset i et andet rum end det, som du befinder dig i og så er det også rart, at du kan betjene lyset i hele stuen fra lænestolen. Muligheden for brug af Iphone er her en mulighed.


IHC Control kan med timere og ure sørge for, at bestemte elementer tænder og slukker på bestemte tidspunkter. Det kunne være udendørslyset, som tændte i et tidsrum om aftenen når det er blevet mørkt og igen i et andet tidsrum om morgenen når det er blevet lyst.


IHC Control systemet fungerer ved, at kontrollen over husets elektriske funktioner er samlet i en styringsenhed – IHC Controller. Den er let at programmere, og den modtager alle signaler fra betjeningstryk, fjernbetjeninger, bevægelsesfølere, Iphone m.v.

Tænd og sluk lyset lige hvor det passer dig.

Savner du at kunne slukke loftslyset fra sengen? Få trådløs styring af lyset. Så kan du tænde og slukke lige hvor det passer dig. Kontakten placeres hvor du vil, uden at der skal trækkes kabler og fræses riller i dine vægge.


Det er både komfortabelt og økonomisk fordelagtigt, at boligens elektricitet, og sikkerhed kan styres af et system.


Hos Visu-EL har vi stor erfaring med installation af LK IHC Control. Lad os fortælle dig mere om dette intelligente system. Er der spørgsmål er du meget velkommen til at ringe.


Jens Kruse Henriksen

Aut. El-installatør

Vil du have et godt tilbud?

Udfyld formularen for neden, og du vil blive kontaktet snarest​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

VISU-EL ApS

CVR: 30695941

Adresse​

Midgårdsvel 21

8800 Viborg

Kontakt

Telefon: 86 22 41 59

E-mail: ​​​jkj@visu-el.dk